“Trece-ma in cartea de telefon”

Caut cu disperare o reclama, care am vazut-o in una din zilele in care s-a intamplat minunea sa ponesc televizorul. Nu pornesc televizorul dintr-un singur motiv, nu prea ai la ce sa te uiti… incet, incet o dam spre OTVizare, de la posturi ca Antena1 pana la cele precum KanalD, totul e un “OTV wanna be”. Se mai intampla, cei drept, sa raman fixat pe un post ca Animal Planet sau Discovery sa ma uit la un documentar.

Cum stateam si “spamam” butoanele telecomenzii, dau de o reclama. Era un tip ce dadea faliment cu un bar si isi punea intr-un pick-up mese, scaune, chiar si butoaie de bere. Un fost client ( probabil ) din vecinatate ii face semn sa vina la o bere si in timp ce savurau berea , clientul il intreaba pe fostul proprietar de bar : “Te trec pe foaie sau pe caiet ?” , raspunsul tipului lovit de faliment : ” Pai, trece-ma in cartea de telefon. ”  ( Intreabarea si raspunsul este foarte posibil sa nu fie chiar identice cu cele din reclama, dar undeva asemanator ).

Reclama mi s-a parut bestiala, defapt am ras cu asa pofta incat nici nu am observat la ce bere era reclama, iar faza cu “Trece-ma in cartea de telefon” mi-a ramas in memorie. Nu stiu daca m-a facut reclama sa ma gandesc sa cumpar berea cu pricina, dar cu siguranta m-a facut sa rad si daca se va intampla sa revad reclama, nu voi schimba programul cum fac in cazul in care apare Tanti Maria cu detergentul ei minune. (poate si Tanti Maria schimba canalul daca vede reclama mea cu bere )

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: