Finala de la Roma ( Barcelona – Manchester )

Nu mai sunt de mult microbistul care eram. Nu mai sunt suporterul Stelei. Nu mai mai uit cu acelasi interes la meciurile echipei nationale si la cele din liga nationala. Sa fi murit cumva spiritul de patriot ? Oare am avut asa ceva ? In Romania nu mai am la ce fotbal sa ma uit, prea multe scandaluri, prea multa lume ca arunca cu noroi in tot ce inseamna fotbal, prea multi, asa numiti, fotbalisti care au uitat ce inseamna fotbalul si , nu in ultimul rand , multa coruptie.

Microbistul din mine revine la viata cand e vorba de un meci ca cel din seara aceasta. Barcelona – Manchester, un meci care o lume intreaga il asteapta. O finala de Champions League este mai mult decat fotbal, este specatcol, este un razboi pentru supreamatia Europei.

Asa ca, peste aproximativ o ora, voi fi infipt in canapea, probabil cu cateva beri langa mine si voi savura showul. As dori sa castige Barcelona, dar cel mai mult mi-as dori sa fie un meci spectacol, multe goluri si o atmosfera incediara.

Inca sunt suporterul adevarat al unei mari echipe din Europa, Juventus, si mai ales al unui jucator, Alessandro Del Piero. Nu pot sa uit vremea in care aveam 11 ani, mult mai putine kilograme si incercam sa il imit pe idolul meu, Del Piero. Imi pare nespus de rau ca nu e Juventus in aceasta mare finala, dar asptept finala de anul viitor.

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: