Grandiosul “sport” numit Wrestling

Cred ca majoritatea stie ca Wrestling-ul este un “sport-entertainment”. Mai mult entertainment decat sport. Este un show foarte bine regizat, rezultatul fiind cunoscut inca de la inceput. Un show la care participanti simuleaza orice fel de lovitura. Trebuie sa recunosc ca wrestler-ii au antrenament in ceea ce priveste modul de executie a manevrelor, care cu siguranta, daca nu ar fi executate corect ar fi periculoase.

Moda “americana” prinde bine la romanii, prinde mai bine ca manelele.

Sunt persoane care cred in Wrestling asa cum au crezut si in Mos Craciun.

Stateam in statia de tramvai si asteptam pe cineva. Langa mine vreo 3 tipi ( toti trecuti de vreo 20 de ani, ca daca erau copii intelegeam ) care vorbeau despre Wrestling. Desi am zis ca erau trecuti de vreo 20 de ani, mintea lor cred ca a ramas putin in urma. Erau ceva de genul: ” Mie imi place X si daca o sa ajunga in finala cu Y o sa-l bata de nu stie de el ” si ceilalti il contraziceau. Si cam asta era intreaga discutie, o contradictie care pe care bate in Wrestling. Parca eram eu acum vreo 15 ani, cand ma certam cu juniorii din cartier, doar ca noi vorbeam ca Batman bate pe Spiderman, dar Superman ii bate pe amandoi.

Wrestiling-ul e ca si cum as juca FIFA pe calculator si as zice ca joc fotbal. Wrestling-ul e un “FIFA” in comparatie cu alte sporturi de contact ( aici dau doar doua exemple: MMA si UFC ).

Later edit: Am gasit si un filmulet cu “greseli de coregrafie” care demonstreaza cat de penibil  si in acelasi timp periculos poate fi wrestling-ul.

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: