Unii nu vor sa alimenteze, altii nu pot

Nu prea sunt la curent cu protestul celor catorva mii de oameni care refuza sa alimenteze intre 17 si 19 ianuarie, fiindca pretul benzinei nu m-a afectat in mod direct. In mod indirect ne va afecta pe toti, de la cel mai mic la cel mai mare, printr-o eventuala explozie a preturilor in urmatoarele luni.

Am observat, fara sa vreau, ca o zi fara a putea alimenta, intr-o firma de telecomunicatii, este un adevarat calvar. Nu au fost blocate benzinariile, ci din in cauza unor probleme cu cardurile de alimentare ( probabil niste plati tarziu efectuate – la noi se intampla des ) nici o masina din intreaga tara, aparatinand firmei, nu a putut sa bage un strop de benzina.

Am ajuns sa vad 2 echipe conducand o singura masina, care din intamplare a avea plinul facut cu o zi inainte. Am mutat marfa din masina – in masina din cauza faptului ca marfa trebuia sa ajunga urgent si masina ramasese fara benzina si mai avea de facut vreo 300 de km.

Nu stiu daca problema a fost rezolvata, dar as fi curios cum am rezista 2 zile ? Vedem fiecare sofer cati bani are prin buzunare si facem cumva 🙂

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: