Toamna se numara … serialele

A venit toamna si in sfarsit revin sezoanele noi a unor seriale de-a dreptul extraordinare.

1. House. – Pe 3 octombrie apare primul episod din sezonul 8 al serialului. Pentru cine a vazut ultimul episod din sezonul 7, sunt sigur ca-l asteapta cu nerabdare.

2. Fringe. In data de 23 septembrie a aparut primul episod din sezonul 4. O totala intorsatura face ca cele 2 lumii, care erau in razboi pana la sfarsitul sezonului 3, sa fie nevoite sa colaboreze pentru supravietuirea amandurora. Dar increderea nu este ceva ce se castiga intr-un “episod”.

3. Dexter. Neinsetatul criminal, ce rezolva ceea ce justitia nu poate, se intoarce pe 2 octombrie cu primul episod din sezonul 6.

4. Criminal Minds. Primul episod din sezonul 7 a aparut pe 21 spetembrie. Se intorc cateva personaje foarte indragite fara care serialul nu era la fel.

5. Alphas. Este serialul care pot sa zic ca mi-a tinut ocupate cate 40 de minute in fiecare saptamana, vara/toamna asta. Serialul a inceput pe 11 iulie si acum este la episodul 11, care ar trebuie sa apara pe 26 septembrie.

6. The Walking Dead. Desi  primul sezon are doar 6 episoade, mi-a captat atentia foarte repede. Pe 16 octombrie apare sezonul 2.

7. Boardwalk Empire. Un serial extraordinar facut de la cei de la HBO. Actiunea se desfasoara in America anilor 1920 in timpul perioadei prohibitiei. Prezinta nasterea unor personaje legendare in categoria gangsterilor, nascute cu ajutorul afacerilor cu alcool. Sezonul 2 incepe pe 25 septembrie.

Cam acestea ar fi serialele care le astept cu nerabdare, insa nu sunt singurele care le voi viziona anul acesta.

In categoria serialelor aparute in aceasta toamna care mi-au atras atentia pot sa adaug 2 seriale:

1. Person of interest. Ideea filmului mi se pare foarte stralucita. Un sistem de supraveghere proiectat dupa evenimentele din septembrie 2001 intercepteza toate convorbirile incercand sa previna un urmator atac terorist sau orice alta catastrofa ce ar putea fi evitata. Programul insa lasa la o parte evenimentele care nu sunt semnificative, aici luandu-se in calcul numarul de victime. Inventatorul programului face insa posibila extragerea acelei liste care programul o considera nesemnifictiva si cu ajutorul unui fost angajat al guvernului incearca sa opreasca acele evenimente.

2. Revenge. Titlul spune aproape tot. O fata, al carei tata a fost judecat pe nedrept pentru niste fapte pe care nu le-a comis, isi cauta razbunarea. Pe scurt, un Monte Cristo modern.

Mai sunt cateva seriale care din pacate ori sunt in pauza pana la inceputul anului, ori au fost anulate. Aici o lista cu seriale ce merita vazute chiar daca sunt vechi sau anulate: Heroes, Prison Break, Breakout Kings, Heroes, The Event, Criminal Minds: Suspect Behavior, Flashforward, White Collar ( nu este anulat, toata vara au scos episoade noi acum fiind in pauza pana la inceputul anului ).

Multe seriale se pot viziona foarte simplu pe vplay.ro pentru cei care sunt prea comozi pentru a downloada sau nu sunt la calculatorul propriu cand simt nevoia sa vada un episod. Episoadele celor mai vizionate seriale sunt uploadate la cel mult o zi de la aparitia lor pe ecrane, lucru care mi se pare mai mult decat acceptabil 🙂

Advertisements
  1. ma bucur ca reincepe fringe.. in rest, mai astept game of thrones, dar ala parca la anu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: